Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åker till London i eftermiddag, kommer hem på måndag


Till storstaden far jag

Vingarna bär mig

över hav till en storstad

 

nu väntar London




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-13 09:05



Bookmark and Share


    eva m h
Have a nice time!! :-)
2007-09-13

  Cris
Ha det så super!! ååh.. jag blir lite avis :-)
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg