Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda lockar, svarta dagar. Del 1


Björkgolv mot mjölkvita skuldror
och ditt hår fullkomligt brinner
Utslängda lågor av lockar
slickar parketten och du ler
gud hur du ler




Fri vers av NewDeer
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-13 23:40



Bookmark and Share


  socialsuicide
åh! helt fantaskiskt skrivet,
applåd!
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

NewDeer