Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda lockar, svarta dagar. Del 2


Du tände en joint
och den brann som du

Min kärlek gav dig
alltför mycket inspiration
och du skapade
åh hur du skapade

Du kallade det konst
Jag kallade det sjukdom

Dina ögonbryn rynkade sig
när vi älskade
och du älskade
att det gjorde ont

Jag älskade ditt hår




Fri vers av NewDeer
Läst 437 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-14 00:37



Bookmark and Share


    RebeccaW
Låter kanske lite överdrivet att säga att den här är perfekt, men jag tycker jättemycket om varenda liten del i den! Underbar helt igenom!
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

NewDeer