Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fyrfotad stigande vers 



serpentine



dansar i skuggor där stormar sig virvlar
och regn faller ner väter vindar som målar
med löv och en höst har jag älskat en framtid
där drömmar är tankar och tankar är du
som månar har sjungit om tidlösa valser
över regnvåta gator bland asfalt och snår
har jag sökt fagra ögon i natten och funnit
brisljumma läppar och ljuvliga kyssar
så lämnar vi längtan så väntar vi vintern
hand emot kind håller värme vi älskar; vi säger

farväl




Fri vers av Smultris
Läst 1955 gånger och applåderad av 22 personer
Utvald text
Publicerad 2007-10-20 00:04



Bookmark and Share


  Marvin
vackert
2007-10-24

    Mr.painter
Vackert strålande
2007-10-23

  Lola
Jag gillar att du testar ny gepp - det blir bra! Ställer ytterligare ett snäpp högre krav på läsaren.

Apropå titeln;
I lördags, innan du gjorde entré på Borrrrgargillet, satt Daemon, Shin och jag och pratade poeter. Vi kom in på din man, men plötsligt var hans nic som bortblåst ur våra minnen! Så jag ställer frågan rakt ut i luften: \"Men, åååå! Hur säger man \'orm\' på latin nu igen?!\" varpå Tomas, \"Boris\", råkar gå förbi och svarar på en laid-back ton, \"Serpentin\".

=D
2007-10-23

  Ola Rydberg
Åh underbart
fastnade i första raden och virvlade sedan vidare i
din sköna poesi
2007-10-20

  isabel louise
vilket härligt rytmiskt flyt. gillar!
2007-10-20

  Rakel Lorner
Vilket flyt! Jag blir alldeles lycklig!
2007-10-20

  Shininkagemusha
Vackert. Mycket vackert. Och väldigt höstigt.
2007-10-20

  aftermath
en utmaning att följa med i rader utan slut
tjusigt
2007-10-20

  Sländan
*stum* Fan, det är ju hur bra som helst!
Kommer inte på nåt konstruktivt nu, men återkommer!
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris