Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite lagom dimmigt

(du vet jag sover inte så gott längre
men det har inte med dig att göra)

Du anklagar mig för att vara kall
och okänslig samtidigt som
dina höfter smeker badlakanet

Ångan stiger mot taket och
det är svårt att se klart
lite lagom dimmigt sådär

Jag är inte dum vet du,
säger du
och rabblar upp alla jävla poäng
du någonsin fått

Hurra,
plussa ihop dem
Skapa algebra
medan jag skrattar
och skapar

ett fucking liv

Jag menade inte så,
du trycker ditt blöta hår
mot min rena tröja
och förväntar dig att jag
ska måla din självbild
något vackrare

Söta du...

Tig för en stund och kom tillbaka när
du älskar någon så mycket att du
kan älska dig själv

(du vet jag sover inte så gott längre
men det har inte med dig att göra)




Fri vers av NewDeer
Läst 379 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-16 02:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NewDeer