Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda lockar, svarta dagar. Del 3

din gröna tröja
smälter samman
med tyget i din
mammas bäddsoffa

Avståndet från min fot till din
är tre komma fyra mil

det visas en dokumentär
om fåglars skelettuppbyggnad
och du säger att fåglar inte har
någon ryggrad

(Du är en sån säger jag
En vadå?
En fågel
Jag hatar dig säger du
Det är höst nu
Det spelar ingen roll
säger du
Det behöver inte vara höst
för att jag ska hata dig)

ditt hår är inte borstat på
flera dar och det kunde
varit en katastrof men det
brinner lika vackert som
din ilska







Fri vers av NewDeer
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-16 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NewDeer