Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraftslag.



Kom närmare
och njut av mina
infekterade sår.

Den kalla handen
mot min kind
suger ut all min kraft.


Demonkyss, älskling, demonkyss.




Fri vers av Kylskåpspoesi
Läst 395 gånger
Publicerad 2005-04-18 00:04



Bookmark and Share


  Sandra Sörlöv
Underbar! Och "demonkyss" är bara ett helt underbart ord. Jättefin!
2005-04-20

  Silversmak
:P Gillar!!! Obehag och närhet..
2005-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Kylskåpspoesi
Kylskåpspoesi