Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga

Ska jag våga

berätta för dig

 

hur livet mår

inombords

 

Om tårarna

 i ensamhet

 

Ska jag våga

berätta för dig

 

om livets litenhet

om känsla om värdelöshet

 

Att jag ibland sluter mig

in i ett skal

 

visar en sida

som inte är jag

 

Kommer jag att våga...?




Fri vers av Cajsa
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-18 12:00



Bookmark and Share


    Maria Malm
Du vågar om det känns rätt, känns det rätt är det rätt.
2007-09-19

    Lindizz
fint skrivet, att finna mod, jag tror på känslan gör de som känns rätt...jag vet , allt är lättare sagt en gjort..kram
2007-09-18

  Jessica Ebbesson
Känns det rätt så finn modet..våga.
2007-09-18

    eva m h
Det krävs mod att berätta om sin litenhet och du berätter ju nu!
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg