Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstlöv

De varma vindarna som sakta försvinner

lägger sig som istäcke över sjön

 

Höstlöv som virvlar ner på kall asfalt

färgar marken till en teckning

 

Träd blir avklädda

står där nakna

fryser

 

Blommor blir vissna

faller ihop

dör




Fri vers av Cajsa
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-19 12:08



Bookmark and Share


    eva m h
Naturen intar sitt viloläge!
2007-09-19

  Jean-Michel Orblin
därför älskar jag hösten
2007-09-19

  Fredrik Stillesjö
Hej Cajsa!

En mycket vacker och poetisk höstdikt du skapat! Hälsar vännen Fredrik
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg