Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyttfåglar








När fåglarna flyttar
lämnar dom sin skugga

på den gren
de senast suttit


när träden står kala
kan man börja räkna




om tiden vill
hinner du inte börja

förrän de är tillbaka










Övriga genrer av Bim
Läst 470 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-19 13:26



Bookmark and Share


    Maria Malm
Skönt tidsperspektiv.
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Bim