Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden du skrev

Dina ord till mig

fick mina tårar att rinna

inte av sorg utan av glädje

 

Fick mig att känna

att jag duger som jag är

jag kan vara jag

 

Orden du skrev

fick mitt hjärta att le

mitt inre att hoppas




Fri vers av Cajsa
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-20 12:32



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Fina ord!
2007-09-20

    Maria Malm
Ord som får hjärtan att le, är fina ord.
2007-09-20

  Cris
aah... härliga ord då :-)
2007-09-20

    Lindizz
Oh så fint skrivet, berörs av din text ... härligt med sådana ord från en vän som ger glädje..Glädjetårar!
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg