Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..efter två veckor på Vidarkliniken


En oas mitt i naturen

Hon kom hem
och var bortskämd


saknade de vänliga
varma människorna

frukost på sängen
fotbaden
yllefilten
den välgörande omsorgen




med svart kaffe
vid köksbordet

satt hon och funderade
i vilken ordning
hon skulle framkalla alla bilder


när ivern lagt sig
visste hon

de skulle komma och gå
precis som de ville


hon skulle bära dem

i den delen av själen

där glädjens ljus alltid brann




Övriga genrer av Bim
Läst 415 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-21 10:19



Bookmark and Share


  Rachel Roth
blir så glad över dessa texter, inspirerade från vidarkliniken.
För de inger mig hopp om människan
2007-09-25

  Gunwale VIP
förlåt: Vidar!
2007-09-21

  Gunwale VIP
Frågan är om hon även fick den visheten på spat? Applåderar.
2007-09-21

  Lilla My* VIP
Ro skänker du oss genom dina ord...att komma till insikt med var alla fina känslor och upplevelser ska göras av!
En oas mitt i Bim*:)
2007-09-21

  wayward - taiga
fina små fundileringar hon har där vid sitt köksbord!

öppet hus för minnesglimtarna! :D
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Bim