Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knuten


Barnets tidiga känslor

ligger knutna på djupet

Aldrig varit fria att uttryckas




Fri vers av eva m h
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-21 17:47



Bookmark and Share


    Maria Malm
Känslor som ligger kvar från barndomen..
2007-09-22

  Ronny Berk
barndomsupplevelser sitter på djupet... så vill jag tolka den texten...ja...
2007-09-21

    sunnanvind
Tankeväckande.....
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

eva m h