Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När ingen ser


Sluten bubbla

I en sluten bubbla

ensam med tårar

Ingen ser

 

Ensamma rop på natten

tysta på hjälp

Ingen hör

 

En stor stark längtan

hålla i famn

Ingen vill

 

Ingen förstår




Fri vers av Cajsa
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-22 10:53



Bookmark and Share


  aPorcupine
Jag gillar hur du använder kursiv text, det förtydligar. Bra!
2007-09-24

    Maria Malm
Ytan på bubblan kan vara nåt annat än insidan..
2007-09-22

  systra
Det ingen ser tror dom inte finns, bakom ett leende döljs ibland de flesta tårar...Tyckte om denna!
2007-09-22

  Ronny Berk
så instängd i längtan efter famnar av mänsklig värme... bubblar texten...vackert i sin frågans närhet...ja...
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg