Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan inuti

Små valda ord

till tröst

 

hjärtat tar emot

av glädje

 

Själen ler

av kramen

 

känner bara lycka

inuti




Fri vers av Cajsa
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-22 21:04



Bookmark and Share


    eva m h
mmm.... härligt
2007-09-23

  Annmargreta
HÄRLIGT!
2007-09-22

    Maria Malm
Av de rätta orden kan man få tröst.
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg