Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balans


Distans för inre Balans
Distans för världens Balans

Balans för kärlekens dans
Balans till självförverkligande

Tanken föder liv genom tid
Från handling till förvandling

För att jag ska kunna ge min
omgivning kärlek så behöver jag lyssna

Jag behöver kunna lyssna till
min ärlighet, vilighet och öppenhet

För jag söker inre balans
igenom självförverkligande och acceptans

Balans fräter sönder livets onda cirkel
Balans i naturlig romans till livets dans

Balans förevigar mitt mönster
Balans för mitt inre sinnes trans

Evigihetens knut slår band
Evighetens balans får en vals

Min trygghet igenom tid och rum
Balans för kärlekens dans




Fri vers av coffe
Läst 756 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-09-23 11:14



Bookmark and Share


  Horatius
Din text vill gärna bjuda upp mig till dans.
2007-09-29

  Uppochner
Härlig rytm genom hela texten, och handlingen är minst lika bra. Toppen!
2007-09-25

  drakbruden VIP
Två rader som går rakt in \"Balans fräter sönder livets onda cirkel
Balans i naturlig romans till livets dans\" Härlig dans med tankar och ord!
2007-09-25

  Christer Eriksson
Jag får inte till det i läsningen. Styckena hör liksom inte ihop med varandra, du börjar på ett sätt och går vidare i ett annat. Det blir spretpoesi med alldagligt nödrimmade ord och i stycken som..
”För att jag ska kunna ge min
omgivning kärlek så behöver jag lyssna”
.. jag går av en smula av såna ordföljder. Vart tog kreativiteten och originaliteten vägen, jag avböjer att betygsätta…
2007-09-24

  Vilsen Annette-hittar vägen
WOW, jätte-bra!
Så många tankar och frågor
så enkelt och ändå djupt.
2007-09-23

  Maria Zena Viklund
balans för kärlekens dans, ljuvligt!
2007-09-23

  ia VIP
En mycket värdig text att läsa
helheten och upplägget gör att jag som läsare får ett flyt
behöver inte staka mig utan se inehållet
en balanssomen vågskål
övervägande och helt övertygande
helt kanon bra!
2007-09-23

  charlotte hedendahl
En mycket bra och välformulerad dikt!
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe