Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
juli 2007


och sommarkatter har aldrig varit min grej


Du vet
jag skaffade aldrig den där kaninen
och sommarkatter har aldrig varit min grej
det skulle bli för krävande
att skiljas

lika bra att låta bli

men hur bra
är halva minnen i längden


hela minnen fattas här
för att kunna ta ett tveklöst beslut
för att kunna hänga med i rymdskeppets fart
för att kunna låta bli att bli förvirrad
men nu har vi åkt
till sockervaddsmolnen
de där rosa du vet
och där
gör vi de finaste snöänglarna

för jag satsade
den här gången vågade jag våga
för den här gången känns dunket i armen
och jag har förstått det här med handen i handsken nu
det här med matchning
det här med

inget annat spelar någon roll


men ibland känns det ändå som att det är en lång väg kvar till månen
för ibland
har jag fortfarande en fot kvar på marken

och du vet
bra utesluter inte dåligt
allt utesluter inte inget

och rätt utesluter sällan fel




Fri vers av ännow
Läst 469 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-23 17:23



Bookmark and Share


  klarafisk
Och det är så vackert, och jag vill bara ha mer.

\"men nu har vi åkt
till sockervaddsmolnen
de där rosa du vet
och där
gör vi de finaste snöänglarna\"

det är så fint.
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

ännow
ännow