Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

k ä r l e k


oftast är jag så mållös
och på ett sätt vilsen i all kärlek du ger mig
att jag inte vet vart jag ska ta vägen



det är nog då jag gömmer mig i din famn




Fri vers av ännow
Läst 529 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-02 00:33



Bookmark and Share


  Blumma.
Mmm sött ^^
2008-09-07

  hero40
Mycket vackert skrivet!
Applåd!
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

ännow
ännow