Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade drake


När jag är med dig är jag
räddad,
räddad undan färglösheten.
Ingenting kommer åt mig,
ingenting kan få mig att falla.

Du gör det möjligt att andas
och ingenting,
ingenting kan få mig att sluta älska.

Du är auran som ständigt stärker,
ständigt skyddar,
skyddar mig mot allt gammalt,
allt lånat.

Hos dig har jag kommit till
verkligheten,
till verkligheten som den borde vara,
som den borde vara
egentligen.

Du är draken som drog upp
mig ur kvicksanden.




Fri vers av ännow
Läst 441 gånger
Publicerad 2008-02-13 15:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
räddad undan färglösheten.


Det behöver man sannerligen bli.
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

ännow
ännow