Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Picknick på mitt högra bröst



Klar himmel och lysande stjärnor
och vi har picknick på mitt högra bröst
kakor med hjärtan
du i min mun
och allt kan inte bli bättre

Picknick på mitt högra bröst
och du är den enda jag ser,
den enda jag har


Se alla människor runt omkring som inte ser oss
som inte märker hur starkt vi lyser
som inte märker att vi är de enda stjärnorna
som faktiskt existerar

Se alla människor runt omkring som aldrig skulle förstå
som aldrig skulle höra vad som sägs mellan våra ögon
som aldrig skulle uppfatta vad som är sagt mellan våra hjärtan



Picknick på mitt högra bröst
vi är fria, jag hör hur vi skrattar till
och jag känner hur vi är upprymda
berusade av lyckan
berusade av varandra
berusade av kärleken
som går som röda studsande linjer mellan oss

och jag känner att jag vet
att nu har jag hittat hem igen




Fri vers av ännow
Läst 459 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-08 00:21



Bookmark and Share


    Fantasioffer
Sjukt fin dikt. Verkligen, magisk och helt underbar! Applåd
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

ännow
ännow