Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer än dem



Samtidigt som jag var
mer än dem,
både upp och ner,
bak och fram,
var jag ändå aldrig som dem


(Jag var Öst, Väst, Syd och Nord
på samma gång
jag hittade inte hemmet
jag fann aldrig vad jag sökte
)


Det var det enda jag ville,
det var det jag trodde jag ville
det jag ville inbilla mig
att jag ville
mest av allt

egentligen var det nog det enda
jag inte ville veta av


Jag har gått vidare
som dem brukar uttrycka det

lämnat tomrummet bakom mig
hittat något att fylla det med
Till Slut


Hittat hem, ja hittat hem
det har jag gjort




Fri vers av ännow
Läst 444 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-20 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ännow
ännow