Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adam och Eva



Vi är Eva och Adam
Adam och Eva


Vi är dem där man alltid hoppas på
som man alltid ser på film


Vi är pusslet utan bitar
som bara tog en stund att lägga


Vi är dem som skulle ändra våra
efternamn till Hellström för att
visa djupet

För att visa djupet för alla som tror
att Eva och Adam inte existerar




Fri vers av ännow
Läst 461 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-12 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ännow
ännow