Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglanära

Änglavän

nattens ljus

 

finns

förstår

 

Trygghetsvingar

nattens hjälp

 

tröstar

omsluter




Fri vers av Cajsa
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-24 11:08



Bookmark and Share


    Maria Malm
Vackra rader.
2007-09-24

    Lindizz
så otroligt vackra rader..applåd
2007-09-24

  Maria Zena Viklund
vacker!
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg