Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bit av naturen


Som vacker dekoration
på en väl tilltagen tårta

låg lingonklasarna
på den ljusgröna mossan


allt var väl förberett
men inte riktigt färdigt


då och då singlade
det ner ett gult löv




när jag gick därifrån
såg jag
elden i trädens kronor













Övriga genrer av Bim
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-25 14:54



Bookmark and Share


  Rachel Roth
vacker höstbild!
2007-10-03

    Bodil Sandberg
Verkligen en underbar dikt...tjusig och vackert höstbetonad...älskar hur du avslutar med:när jag gick därifrån såg jag elden i trädens kronor!!!!
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Bim