Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jesper. men jag vet alltså inte längre.


Jag tänker ge oss tid, ta oss till Elit

Vi lyssnar på hur regnet knastrar mot fönsterrutorna
i våra små och alldeles för tomma rum
Och när det blir för tyst nynnar vi
”if I could change one thing in life,
I’d make time for us”
Och trots att tiden går verkar allting stå stilla
för vi dränker oss med Håkan Hellström-poesi
och hela tiden ställer vi oss frågan:
Kan du älska mig om jag föll i tusen bitar?

Jag vill veta om kärlek finns trots tragiska slut
för jag tror på magiska kärleksmelodier och rock’n’rollblå ögon
Men någonstans letar jag efter svaret, om kärlek finns.
Vi är ännu inte sjutton år, och du är alldeles bredvid
Vi har tid. Ja, älskling, vi har en tid många andra inte har.
Tro mig när jag säger, att vi har tid
för jag tänker inte sitta med ett fotoalbum i knät
när jag blir gammal fastän hjärtat är ungt,
och tänka ”If I could change one thing in life,
I’d make time for us”.

Jag tänker ta vår kärlek till elit




Fri vers av Poesifjolla
Läst 269 gånger
Publicerad 2007-09-24 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesifjolla
Poesifjolla