Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hela min själ

Som tårar på natten

de rinner ner just nu

 

Känslan

av att inte duga

så stark

 

En smärta så stor

i hjärtat bor just nu

 

Känslan

av att vara värdelös

nu känns

 

En önskan så stark

i själen nu lever

 

Känslan

av att vara sämre

nu upplevs

 

i hela min själ

växer sig större




Fri vers av Cajsa
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-24 16:28



Bookmark and Share


    eva m h
Mycket sorg och smärta!
2007-09-24

    Maria Malm
Sorgsenheten väl förmedlad.
2007-09-24

  Klara_
Vackert sorgsen. Mycket bra!
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg