Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjekälla

En källa av glädje

öppnar sig

 

utanpå

 

Skänker trösten

till livet, till hjärtat

 

inuti




Fri vers av Cajsa
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-25 11:18



Bookmark and Share


  Ronny Berk
trösterikt och vackert ... källan av glädjens...
2007-09-25

    Miraa
Här speglar du verkligen livets motsatser...svart och vitt men hur de förhoppningsvis tar ut varandra. Snyggt!!
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg