Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min huvud nyckel


Nyckeln till Liv



Nyckeln till mitt liv
genom smärta och ljus


Tankar av giv
igenom min tid


Min kärlekens egna speglar,
speglar mitt Liv

Vinden blåser i Livets psykoser

Friheten ekar genom
de murar jag byggt


Friheten ekar igenom
det drömda ljuset


Min frihet väcker de
drömmar jag glömt


Tankar av giv
Tankar igenom tid
Kärlek igenom Liv


Vinden blåser i Livets mystik
Vinden blåser i igenom min själ


Grenar böjs och går av
Grenar byggs ut på nytt igen

Träd av giv skapar mitt Liv

Träd av liv genom kärleksfulla giv







Fri vers av coffe
Läst 452 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-25 13:05



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
Träd av giv skapar mitt Liv

Träd av liv genom kärleksfulla giv

Älskar!
2007-10-04

    sötsnö
väldigt målande,
du ger läsaren skarpa bilder
känns nästan som en liten berättelse!
yeah! ;)
2007-09-28

  Vilsen Annette-hittar vägen
Du skriver så bra
Härliga tankar och formuleringar!
2007-09-25

  Ezo
Härlig rytm i texten som skapar ett fint flyt :) Bra!
2007-09-25

  wiicca
Den här texten var jävligt bra.. tack för bra läsning/ wiica
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe