Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starka och Svaga

Vara stark

jag kan ju inte lyfta tunga tyngder

Vara svag

jag kan ju inte vara på golvet förevigt

 

Att vara stark

se dina bekymmer

kämpa att ta dig uppåt

 

Att vara svag

gråt dina tårar

ta tag i en hand som finns

 

Är du inte duktig

du är ändå stark

 

Vet du inte allt

du är inte svag

 

Va den du är

den du är skapad till

 

Alla är vi starka

Alla är vi svaga




Fri vers av Cajsa
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-25 16:30



Bookmark and Share


    Maria Malm
Bra skrivet.
2007-09-25

  Maria Zena Viklund
båda viktiga, vackra ord som här knyts samman till en fin helhet, bra!
2007-09-25

    eva m h
Sant! Läs gärna min dikt \"Paradox\" på samma tema!
2007-09-25

  Ronny Berk
som fundering och konstaterande tilltalande sanningsenligt...om konsten att vara sej själv... tycker om den...ja...
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg