Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minne av Farmor 1919-2006


För alltid

Ser ditt fotografi

fylls av tårar

 

av saknad

efter dig

 

Ser ditt leende

fylls av glädje

 

i hjärtat

längtar jag

 

Minns dina kramar

fylls av kärlek

 

du fanns

nära mig

 

Minns dina ord

fylls av hopp

 

i själen

lever du

 

för alltid




Fri vers av Cajsa
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-25 18:26



Bookmark and Share


    Lindizz
fint skrivet med stor saknad men med vackra minnen..Kram
2007-09-25

  Last Word Spoken
vackra glädje minnen av din farmor!
2007-09-25

  Lena K Nilsson VIP
Fint om din farmor!
2007-09-25

  thyra
Vackert skrivet om din farmor. Fint!
2007-09-25

  ettjag
fin text om att ha kvar en människa man älskat i själen, bravo!
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg