Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden efter dig

Hör en låt som

påminner om dig

 

tårar rinner ner

på mina kinder

 

saknar dig

din värme

dina ord

 

Så många känslor inom mig

kommer upp till ytan igen

 

saknar dig

dina kramar

din närhet

 

Vill ha dig vid min sida

kunna tala med dig

 

saknar dig

ditt skratt

din förståelse

 

saknar dig

av hela mitt hjärta

så tomt utan dig

 

en del av mitt hjärta

saknas

 

saknaden efter dig




Fri vers av Cajsa
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-25 21:26



Bookmark and Share


    Maria Malm
Saknad som känns..
2007-09-26

  Ronny Berk
om sorg och saknad... finstämt i sin känslosamhet...
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg