Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

undvika




att leda
in i det som
förnimms av yta

du gav
djup




jag böjer
viker undan




Dagbok av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-25 21:46



Bookmark and Share


  Burn
Helvete vilken dikt!! Första versen ger sån gracil känsla av koncentrad medvetenhet. Sen är avstånden mella diktdelarna så väl balanserade, sista versen böjer ifrån den andra med perfekt avstånd.

Faktum är att jag får en känsla av en blandning av japanskt och vetenskapligt i denna dikt. Kampsportens totala fokus och avståndsbedömning, exaktheten i rörelserna aikido och karate - och i ett vetenskapligt granskande öga.

Du har en förmåga till väldigt koncentrerad täthet med djup. Älskar det. Applåd.
2008-01-15
  Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson