Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärna



Vi hörde dig sjunga
längs prydliga raka
strukturer

som en murgröna

där ett hjärta
byggt sitt näste


och du växte det långt
över taknocken







Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 413 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-13 07:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson