Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leka




nu öppnar sej
den sedan länge
stängda

eftervärlden






Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 471 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-06-13 10:59



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Gillar den här leken...
2012-06-13

    ej medlem längre
stort och vackert.
2012-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson