Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mårbär




farmor föll
och fångade molnen

hon har dem nu
som mästerverk
runt hela sitt liv



också liggandes på rygg
försöker barnbarnen
föra in dem i lungorna

med sugrör








Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 579 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-25 11:20



Bookmark and Share


  J-H Andersson
Härlig text!

Det enda jag hänger upp mig lite på är "runt livslängden". Orden känns inte riktigt rätt placerade i övriga texten. Annars är det en supertext.

vänliga hälsningar
2012-05-28

  Göran P Rödholm
Oj, vilket perspektiv, vilka bilder man får. Titelns bär undrar man hur de smakar.
2012-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson