Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett svidande ögonblickporträtt


Jag släppte bedövad den enda famn
som skulle hållit mig samman
På kartan var du nålmarkerad
nu ett hål i den
underliggande tapeten

Insidan av mina ögonlock
med flamma etsad fast
insidan av min bleka fasad
en bild av amour
så som jag trodde att den var

Och nu när jag fumlar fram i en frihet
som inte är min
dansar dina frånvarande
andetag
i mitt oändliga

luftslott






Fri vers av Natalie VIP
Läst 623 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-09-25 22:23



Bookmark and Share


  Sarabrina
Åh gumman!! :/

*björnkram*

Så vackert skrivet, och så känsloladdat!!

Puss <3
2008-01-08

    Oprofessionell
\'\'Insidan av mina ögonlock
med flamma etsad fast
insidan av min bleka fasad
en bild av amour
så som jag trodde att den var\'\'


känns bra att läsa det stycket, så bra att jag hakade upp mig och läste det om och om igen. orden fastnar liksom så lätt på min hjärna och det låter bra, väldigt bra
2007-09-28

    tapetklister
\"På kartan var du nålmarkerad
nu ett hål i den
underliggande tapeten\"

riktigt bra bild!
/johanna
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Natalie
Natalie VIP