Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åt fel håll

Livet faller

mer och mer

 

borde gå uppåt

men går neråt

 

Tårar

Trötthet

Svaghet

 börjar ta överhanden

börjar vinna över livet

 

allt faller...

 

åt fel håll




Fri vers av Cajsa
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-26 22:28



Bookmark and Share


    Maria Malm
Håll ut..det vänder..
2007-09-27

  Maria Zena Viklund
snyggt fångat!
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg