Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda lockar, svarta dagar. Del 4


Din underläpp darrar
alltid så dramatiskt

Som om ditt liv
vore skrivet av Norén

Gröna ögon
har aldrig sett så
svarta ut

Jag hatar ditt hat
men jag älskar
att du hatar

just mig




Fri vers av NewDeer
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-27 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NewDeer