Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredag

Vaniljglass

Vindruvor

Bananer

kiwi

 

cider light

 

fredag idag

äntligen

 

lite gott




Fri vers av Cajsa
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-28 15:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
att göra en festmåltid av kyckling just en fredag känns som helgerån
2007-09-30

    eja
Kort och gott GOTT!
2007-09-30

    ingvar VIP
Angenämt.
Ingvar
2007-09-29

    Maria Malm
Fredagsmys..gott
2007-09-28

  Mike
jahapp då blir det att fara en sväng till affären och köpa lite gott. gillar din text stenhårt!
2007-09-28

    eva m h
Låter gott! Själv bakar jag bullar och sonen en banankaka!
Blir lite gott till kvällen!
2007-09-28

  Jessica Ebbesson
På fredagar får man lyxa till det. Ha en skön kväll!
2007-09-28

  Catrin
Åh fredagsmys... det är något särkilt med fredagar. Fast föredrar nog
vin
ost
kex
jordnötter

: ))
2007-09-28

    Bodil Sandberg
MUMS MUMS...får lust att smaka bums!!!!
2007-09-28

  Cris
*mums* det låter läskande
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg