Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finnas där

Mina ögon fylls sakta av tårar

känner mig otillräcklig

 

kan bara hjälpa dig

genom att finnas där

 

lyssna på dina ord

trösta




Fri vers av Cajsa
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-29 17:28



Bookmark and Share


    eva m h
Det är det som behövs!
2007-09-29

    Klöver knekt
Vad mer kan begäras av dig? Intet, du gör allt du kan.
Vackert
2007-09-29

  Patrick K
jättevackert!
2007-09-29

  systra
Att finnas där är inte alls så bara..Det är det som gör det så enkelt allt hjälpa någon trots allt....fint!
2007-09-29

    ingvar VIP
Men det är inte \"bara\". Oftast den allra bästa hjälpen!
Ingvar
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg