Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskapens hand

Stilla väcks ögonen till liv

till ljus och glitter

en oanad kraft

 

en väntad hoppfullhet

öppnas sakta

för vänskapens hand

 

den som förut

inte fanns

 

finns nu nära




Fri vers av Cajsa
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-29 20:44



Bookmark and Share


    eva m h
Hoppingivande!
2007-09-29

    Maria Malm
Vänskapshänder är viktiga.
2007-09-29

    Klöver knekt
En vänskapshand som sträcks ut är värdefull
2007-09-29

  Maria Zena Viklund
ljuvlig o mycket fint diktat!
2007-09-29

  prinscess VIP
det låter bra
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg