Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är inte arg längre, bara bitter.


det finns sådana som alltid gör sig påminda
och
på något brutalt vis
tatuerar in sitt namn i människors hjärtan.
deras tatuerade namn är omöjliga att avlägsna,
hur man än gör.
du är en sådan människa
för
du har brutalt tatuerat in ditt namn
med stora och tydliga bokstäver
i mitt hjärta
och
ibland vill jag riva ut det så att du slutar att göra dig påmind,
sätta fingrarna i halsen och spy upp det,
vad som helst.
bara jag blir kvitt dig.




Fri vers av ramlar
Läst 420 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-30 19:50



Bookmark and Share


    denutannamn
hm.......... så är det...........
2008-04-28

  Anne-Li
tycker verkligen om din stil att skriva. du har verkligen ett skönt språk.
2007-10-17

  Mrscloudman
känner igen mig så enormt mycket.
jättebra!
2007-10-15

  Ulf Lagerholm
javisst är det gott om sånna tatuerande
människor-

det är något i dessa människors psykologi
som hugger å biter sig fast i oss andra
runt omkring -

det är näst intill omöjligt att utesluta dom
ur tankarna -

men som alltid annars gör man nog klokt
i att rikta lampan mot sej själv -

vilka krafter inne i mej själv hindrar mej att gå
runt den där tatueringen -

tack för din kloka text -
2007-10-12

  kj_
Precis så är det! Applåd!
2007-10-04

  mirrorball
så bra, så bra, så bra. du är så bäst på att skriva helt enkelt :*
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

ramlar
ramlar