Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett kliv ut i livet!

Lev var dag som om det vore den sista, för det kan vara så.
Gör sånt som du önskar och som du funderat länge på.

Låt ingen annan hindra dig och din glädje här i detta livet.
Upp med hakan, låt själen skratta, så tar du snart det stora klivet.

Klivet ut där du kan leva ditt liv i sanning och ren kärlek.
När du väl är där så kommer du förstå varför du nu känner dig vek.

För det är först när man finner sin egen sanning men ser,
Att det är i ett liv i kärlek som vi kommer lära oss mer.

Ett liv i kärlek som låter oss vackert blomma ut
Som en explosion av känslor med kärleken som krut.

Så rensa alla dina tankar, finn din inre frid.
Snart kanske du kan ta klivet...snart kanske det är din tid...




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 593 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-10-01 18:06



Bookmark and Share


  micke marin
Gör mig glad att läsa idag!
2009-03-08

  Johan Bergstjärna VIP
Utmärkt & Bokmärkt!
2008-09-28

    Trast
Stor optimism i denna dikt. Ibland önskar jag att jag kunde dela den mera odelat.
2008-01-29

  To
Tack så mycket för dessa rader, speciellt denna: Låt ingen annan hindra dig och din glädje här i detta livet. :)
2007-11-29

  fillatelli
Ahhh..
Så enkelt du får allt att låta.
Jag älskar det.

Blir faan, toklycklig av dina bokstäver.

Precis när jag behöver de som bäst.

Ciao !
2007-10-02

  sunshine93
Så bra skrivet! =)
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du