Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När allt känns tungt... kommer det stunder, som gör att man går framåt...


Bortrövad...

För ett par timmar blev jag bortrövad.

Försvann från jordens yta.

Befann mig i ett lyckorus.

All ledsamhet som bortblåst.

Världen under mig log.

Jag ville stanna kvar och sväva där för alltid.

Men livet kallade och jag fick återvända.

Med ett något lättare hjärta...




Fri vers av Tezz
Läst 451 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-01 20:43



Bookmark and Share


  hero40
En mycket stark och fin text!
Med allvarlig innebörd om
livets berg- och dalbana!
Applåd!
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.