Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattendroppar

När livets färg

plötsligt blir grå

likt molnen vid regn

 

När livets glädje

plötsligt försvinner

tröttheten tar övertag

 

vattendroppar faller ner

bildar vattenfall på kind

 

Till dess att solen åter

GÅR UPP




Fri vers av Cajsa
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-02 20:22



Bookmark and Share


  ia VIP
vackra ord
kanon bra
2007-10-02

  Sofie Söderberg
vacker !
gillar första stycket,
färgerna upplöses, torkar och försvinner lixom..
och kvar är bara det där gråa.

fin fint x)
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg