Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
& jag kan inte skriva, jag vet, men jag försöker ändå.


återuppbyggnad

jag målar molnen
i vackra färger
för jag vill
egentligen
inte vara olycklig längre

jag dansar genom nätterna
för jag lever nu
och inte ens du
kan stoppa mig
för molnen är mina nu

& jag bryr mig inte om
vad du säger
för allt är redan sagt
& det är nu det är tid
för återuppbyggnad

du grät
när gatan rämnade
men min vän
vi kan dansa genom nätterna
tillsammans
för molnen är våra nu

& världen är så mycket vackrare
genom dina ögon

visste du det?




Fri vers av ginny
Läst 469 gånger
Publicerad 2005-04-23 18:39



Bookmark and Share


  Rachel Roth
jag tycker om denna, mycket
den känns så lätt...molnlätt
och dansande..

jag blir glad av den
och tycker att slutet
är så berörande

i sitt fina tilltal

"& världen är så mycket vackrare
genom dina ögon

visste du det?"
2006-01-04

    popoffer
underbar dikt. jag känner igen mig.. så vackert!
2005-08-22
  > Nästa text
< Föregående

ginny
ginny