Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla poeter






Det var svårare än jag trodde att städa och radera bland bara ord.
När jag läser kommentarer med uppmuntran från fina goa människor,då känner jag hur fel det skulle vara att klicka på radera!

Det bästa vore förstås om jag kunde bli lite mer diciplinerad och bara lägga ut sånt som var bra,-men hur vet man det om ingen annan har läst?







...pst......det är det här som kallas beroende,eller?




Övriga genrer av Bim
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-04 15:23



Bookmark and Share


  Rachel Roth
håller med Kyreus...skriv, skriv, bara skriv...
2007-10-11

  Åsa Gustavsson VIP
precis likadant här
man blir nästan lite kär
i det man skrivit där...
2007-10-04

  Nyfiken drömmare
Du är för härlig!

Ett bra tips är att skaffa dig en \"ego-bok\". Skriv upp i den eller skriv ut och klistra in allas uppmuntran. Jag har en sådan och där skriver jag in allt positivt och uppmuntrande som medmänniskor säger/skriver till mig. Fantastiskt bra att ta fram de dagar man tvivlar på sig själv.
2007-10-04

  Lyckohäxan Enediel
Skriv ut och lägg i en pärm ;)
Sen kan man radera.
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Bim