Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förslag på titel?


Närmare än man anar

Stilla

formas hela livet

Sakta

börjar man förstå

 

allt det man saknat

finns där

 

närmare än man anar




Fri vers av Cajsa
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-04 16:52



Bookmark and Share


    Maria Malm
Fint tänkt och skrivet.
2007-10-04

  Annmargreta
Mycket fina tankar.
2007-10-04

  Maria Zena Viklund
precis så, närmare än man anar! bra skrivet!
2007-10-04

    Lindizz
mycket fint skrivet..titeln passar som den är tycker jag. Kram
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg