Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tvillingsjäl

Tvillingsjäl

du finns inte här

du lever inuti

 

Vi delade

tankar, kramar

skratt och gråt

 

Du var

trygghet, hopp

tro

 

Fanns alltid där

stöttade

brydde dig om

 

Sakta försvann du

blev en skyddsängel

uppe på ett moln

 

Du lever i mig

du är

mitt hjärta

min själ

min bro

 

för alltid




Fri vers av Cajsa
Läst 348 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-10-05 16:29



Bookmark and Share


    sunnanvind
Vackert!
2007-10-07

  Ronny Berk
så berörande poesi om skyddsängelns molnfärder...ja...
2007-10-07

    Maria Malm
Vackert skrivet.
2007-10-05

  hero40
Mycket bra och fint skrivet
Appldå!
2007-10-05

  Lena K Nilsson VIP
Mycket fint skrivet!
2007-10-05

    Lindizz
väldigt fint skrivet.
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg