Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten haiku


Den lilla i mig

saknar famn att vila i

alltid burit själv




Bunden vers (Haiku) av eva m h
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-06 11:28



Bookmark and Share


  Almagrundet
Mmm... den var vacker. Och sorgset sann för många, tror jag. Det lilla inom en som också är så stort.
2007-10-13

  Rosmarin
alltför sann för många
2007-10-11

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Här är vi nog många som känner igen oss. Bra fångat!
2007-10-07

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Här är vi nog många som känner igen oss. Bra fångat!
2007-10-07

    Maria Malm
Sorgligt ..
2007-10-07

  Patrick K
sorglig men riktigt bra!
2007-10-06

  W.Riter
Usch!!! Den lät väldigt sorglig.
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

eva m h